Groenste Obstakelrun

Groenste Obstakelrun

 

Dit jaar zal de Groenste Obstakelrun 2017 (voorheen de Fitste van Deventer) plaatsvinden op zaterdag 3 juni 2017. Het evenement vindt plaats op Sportpark Keizerslanden en het Zandweteringpark.

Een prachtig groen parcours van 3 km (vanaf 6 jaar) en 7 km (vanaf 13 jaar) met ruim 18 uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels worden getrotseerd! Het draait niet om de snelste tijd maar om het meedoen, het plezier en het alleen of met je team de finish halen.

Kortom, veel beleving! En niet alleen voor de sterksten, want je moet ook snel en lenig zijn, balgevoel hebben en een flinke portie doorzettingsvermogen. Men kan individueel starten of in teams van 3 of 4 personen. Gezelligheid en sportiviteit gaan hand in hand!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, leuke tips en gave acties? Like dan de facebookpagina van de Groenste Obstakelrun https://www.facebook.com/groensteobstakelrun

Parcours

De Groenste Obstakelrun bestaat uit een 3 km en 7 km parcours waarbij behoorlijk wat obstakels worden genomen. De obstakels worden gemaakt en verzorgd door allerlei gemotiveerde en sportieve partners zoals sportverenigingen, fitnesscentra, scouting, studenten en Deventer (groen)organisaties. Tijdens beide runs is er een verzorgingspost.

Ben je 6 jaar of ouder, dan kan je deelnemen aan het parcours van 3 km. Dus ideaal voor gezinnen en families, scholen, sportverenigingen, als je net bent begonnen met sporten en 3 km nog te overzien is.
Ben je 13 jaar of ouder, dan kan je deelnemen aan het parcours van 7 km. Meer obstakels, uitdaging en uithoudingsvermogen! Individueel of met je teamgenoten, collega’s, vrienden en familie. Durf je het aan?
• Klik hier voor het parcours van 3 km
Klik hier voor het parcours van 7 km

Starttijden van de runs

Run Tijd
7 km individueel 12:00 – 12:44
7 km team 12:45 – 13:30
3 km individueel 14:00 – 14:29
3 km team 14:30 – 15:00

 

Inschrijven

Elke afstand heeft z’n eigen tarief. Hoe eerder je je inschrijft, hoe voordeliger het is! Profiteer hiervan en schrijf je vanaf maart snel in.

TEAM INSCHRIJVING:

https://openentry.riytechnologies.com/nl//?id=4eAwg0MdfEWo50IzTqlcXQ

INDIVIDUELE INSCHRIJVING

https://openentry.riytechnologies.com/nl//?id=dp56PdsbTU6EnVRVCiBl2w

 

Run Inschrijving maart / april 2017 Inschrijving mei 2017 Daginschrijving 3 juni 2017
7 km individueel – v.a. 13 jaar € 12,50 € 14,00 € 16,00
7 km team (3 of 4 personen) – v.a. 13 jaar € 37,50 € 42,00 € 45,00
3 km individueel – v.a. 6 jaar € 7,00 € 8,50 € 10,00
3 km team (3 of 4 personen) – v.a. 6 jaar € 21,00 € 25,00 € 28,00


Je krijgt hier een onvergetelijke ervaring voor terug, inclusief een toffe en praktische herinnering bij de finish, warme douches en gratis parkeren.

Om optimaal voorbereid en fit aan de start te verschijnen zullen verschillende partners vanaf 6 weken voor de start van het evenement een speciaal programma aanbieden. Hiervan wordt je tijdig op de hoogte gesteld.

Praktische informatie

De organisatie van de Groenste Obstakelrun heet alle deelnemers van harte welkom op Sportpark Keizerslanden aan de Borgelerdijk 2 te Deventer.

  • De start en finish vinden plaats op de atletiekbaan van AV Daventria 1906.

Het ophalen van de enkelbanden voorzien van chip (blijven beter zitten dan startnummers met veiligheidsspelden) en eventueel gekochte t-shirts + de daginschrijving vindt plaats in het clubhuis van rugbyvereniging de Pickwick Players. Hier kan men ook gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Toiletten
  • Gescheiden kleedruimtes
  • Douches
  • Kantine met hapjes en drankjes
  • EHBO

Het evenemententerrein is opengesteld van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Routebeschrijving en parkeren

Parkeren

Wegens een beperkt aantal parkeerplaatsen op sportpark Keizerslanden adviseren wij deelnemers zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Het Borgelerbad is ook gewoon geopend, wat bij mooi weer voor extra drukte op de parkeerplaatsen kan zorgen.

Fiets                                                                                                                                                 

Fietsen kunnen gestald worden op de daarvoor aangewezen plekken bij de verschillende sportverenigingen.

Openbaar vervoer

De volgende bushaltes liggen op loopafstand van het evenemententerrein:

  • Havezatelaan (lijn 161 richting Zwolle via Olst/Wijhe)
  • WKC Borgele (stadsbus 2 richting Platvoet via Keizerslanden)
  • Koningin Wilhelminalaan (stadsbus 4 richting Raalte via Heeten).

Station Deventer wordt hierbij als opstapplaats gerekend. Raadpleeg voor het plannen van je reis www.9292.nl

Ophalen enkelband met startchip, t-shirts en na-inschrijving

De enkelband voorzien van startchip en eventueel bestelde t-shirts zijn af te halen in het clubhuis van de Pickwick Players en worden dus niet toegezonden. We raden deelnemers aan om minimaal drie kwartier voor de start aanwezig te zijn om de band op te halen, zodat je ontspannen aan de obstakelrun kunt beginnen.

Indien er nog startplaatsen beschikbaar zijn (maximaal 500 deelnemers) is het mogelijk tot een uur voor de start van de desbetreffende run nog in te schrijven. Zie hieronder voor een overzicht van de starttijden.

Run Tijd
7 km individueel 12:00 – 12:44
7 km team 12:45 – 13:30
3 km individueel 14:00 – 14:29
3 km team 14:30 – 15:00

 

T-shirt Groenste Obstakelrun

Bij het inschrijfformulier kan je er voor kiezen om voor €12,50 extra een functioneel Groenste Obstakelrun t-shirt kopen. Een mooi souvenir waar je nog jarenlang plezier van zult hebben! Voor kinderen is er een katoenen Groenste Obstakel t-shirt voor € 7,00

Let op: bij de daginschrijving is het alleen mogelijk om t-shirts na te bestellen, we hebben geen voorraad.

 

 

 

T-Shirt GOR 1T-Shirt GOR 2T-Shirt GOR 3

Project nieuws

Directeur Jan Jette Donker over de Groenste: 2016 was nog maar het begin

dinsdag, 25 april 2017

In het jaarverslag van 2016 blikt de directeur van het Groenbedrijf Jan Jette Donker terug op de Groenste van Deventer in 2016. ‘We vinden elkaar in ludieke en kleinschalige groenprojecten’.

Klik hier voor het jaarverslag van 2016

 

Lees verder

Schrijf je in voor de Groenste Obstakelrun 2017

dinsdag, 25 april 2017

Dit jaar zal de Groenste Obstakelrun 2017 (voorheen de Fitste van Deventer) plaatsvinden op zaterdag 3 juni 2017. Het evenement vindt plaats op Sportpark Keizerslanden en het Zandweteringpark.

Een prachtig groen parcours van 3 km (vanaf 6 jaar) en 7 km (vanaf 13 jaar) met ruim 18 uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels worden getrotseerd! Het draait niet om de snelste tijd maar om het meedoen, het plezier en het alleen of met je team de finish halen.

Kortom, ...

Lees verder

Inschrijven Groenste Obstakelrun

donderdag, 3 maart 2016

Dit jaar zal de Groenste Obstakelrun 2016 (voorheen de Fitste van Deventer) plaatsvinden op zaterdag 4 juni 2016. Het evenement vindt plaats op Sportpark Keizerslanden en het Zandweteringpark. Een prachtig groen parcours van 3 km (6 jaar en ouder) en 7 km (vanaf 13 jaar) met ruim 18 uitdagende, sportieve, spannende en spectaculaire obstakels worden getrotseerd! Het draait niet om de snelste tijd maar om het meedoen, het plezier en het alleen of met je team de finish halen. Kortom, veel belevi...

Lees verder